شرکت لبنیات سپیده سحر پارس

درباره ما

“ما با خداعهد بسته ایم انصاف را رعایت کنیم”

شرکت لبنیات سپیده سحر پارس با برند مزرعه به پشتوانه 30 ساله مدیران خود در صنعت لبنی در سال 1394 در مشهد تاسیس گردیده است. این شرکت در همان ابتدا کیفیت جهانی و ایجاد اشتغال مولد و رضایت مشتریان را سرلوحه کار خود قرار داده است.

تمام تلاش این شرکت تولید باکیفیت ترین محصولات با استفاده از آخرین فناوری و مدرنترین تجهیزات و متخصصین توانا و مجرب خواهد بود.

هدف از پایه گذاری برند مزرعه، عرضه محصولات سالم و مرغوب با بهره گیری از قابلیت های دامی منطقه در زمینه لبنیات در استان خراسان رضوی می باشد.

مدیرعامل و کارشناسان خبره و کارآزموده  این شرکت از نخستین روزهای تاسیس، با جدیت و پشتکار تمام و با ایجاد صنعتی پیشرو ومتکی به فناوری های نوین اهتمام ورزیدند تا کارخانه لبنیات سپیده سحر پارس با ظرفیت تولید اسمی سالانه 20.000 تن کره و روغن حیوانی در اوزان مختلف  تولیدات خود را با بهترین کیفیت روانه بازار نموده و به تدریج برند معروف ” مزرعه”  را به عنوان یکی از برترینهای لبنیات برای همگان در ایران معرفی نمودند.

مراحل تولید کره در کارخانه سپیده سحر پارس

در طی مراحل کره سازی در ابتدا خامه به منظور سالم سازی پاستوریزه شده سپس برای تشکیل کریستال حدودا 10 الی 15 ساعت خامه در مخزن نگهداری میشود . مرحله بعد هم زدن شدید برای شکسته شدن گلبول های چربی شیر و پیوستن آنها به یکدیگر و در نهایت ظهور دانه های کره است پس از ظاهر شدن دانه های کره دوغ کره را جدا نموده سپس به منظور ایجاد پیوستگی بین فاز چربی و آب و تنظیم نهایی رطوبت کره مالش داده می شود و در نهایت بسته بندی شده و در دمای 18- در سردخانه نگهداری می شود.

کره از زدن خامه به دست می آید. تولید صنعتی این فرآورده مبتنی بر 4 مرحله اساسی به شرح ذیل می باشد:

تجهیزات آزمایشگاه کارخانه سپیده سحر پارس

با توجه به مراحل تولید کره عدم کنترل نقاط بحرانی و مسائل بهداشتی در کلیه مراحل تولید، بسته بندی و عرضه فرآورده می‌تواند سبب افت کیفیت فرآورده و حتی در بسیاری از موارد  بیماری زا باشد بنابراین کیفیت این فرآورده از اهمیت بسزایی برخوردار است. در تمام طول ساخت کره آزمایشات متعددی در کارخانه سپیده سحر پارس برروی محصول صورت می پذیرد تا محصول نهایی با رعایت تمام استانداردهای لازم و حتی بیشتر به بازار عرضه گردد. این کارخانه مجهز به مدرن ترین و بروزترین دستگاههای آزمایشگاهی جهت تست انواع آزمونهای شیمیایی و میکروبی به شرح ذیل می باشد

بررسی ویژگی های شیمیایی کره

بررسی ویژگیهای میکروبی

در شرکت لبنیات سپیده سحر پارس با توجه به مراحل تولید، نقاط بحرانی توسط مدیران و کارشناسان کارآزموده به طور مداورم و مستمر کنترل شده و مسائل بهداشتی در کلیه مراحل تولید، بسته بندی و عرضه فرآورده رعایت می گردد. با توجه به آزمایشات متعددی که در کارخانه لبنیات سپیده سحر پارس برروی محصولات صورت می پذیرد همیشه تلاش بر این بوده تا با رعایت تمام استانداردهای لازم و بسی سختگیرانه تر محصولی بی عیب و نقص ، سالم و با کیفیت به بازار عرضه گردد.